`Biljartclub De Vloot Maassluis

 

  Club competitie

REGELS BILJARTCLUB DE VLOOT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT     SPEL EN GEDRAGSREGLEMENT

Spelerslijst 2021-2022

Moyennes WWT 

Club: Libre en Bandstoten


Nieuwe opzet panachetoernooi                 Biljartclub  De Vloot

Zoals jullie je nog wel zullen herinneren is het laatstgehouden panachetoernooi nogal rommelig verlopen. Door allerlei verschillende oorzaken moesten koppels steeds opnieuw ingedeeld of zelfs opgeheven worden door de wedstrijdleiding. 

Om deze problemen te voorkomen is er besloten niet meer in koppels maar individueel te spelen.  Dit maakt het organisatorisch wat gemakkelijker voor de wedstrijdleiding om het toernooi beter te laten verlopen.

Ook hebben we besloten het toernooi niet op de clubmiddag maar op de woensdagmiddagen te spelen, wanneer er geen thuiswedstrijd voor de WWT is. 

Het schoonmaak schema

Is vanaf nu vervallen.  


Onze materiaalman, Leen Muis,  heeft besloten om de Biljarts zelf schoon te maken. Mocht het zo zijn dat hij niet aanwezig kan zijn dan wordt deze taak overgenomen door         Wim Leinweber

Wil je meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op bij de wedstrijdleiding 

William Vroombout, Jan Hokke, Alex Steenks

Dames biljart


Als je over biljarten praat dan denken de meeste mensen aan mannen die deze sport bedrijven. Niets is minder waar, ook dames spelen dit mooie spel. Binnen onze biljartclub hebben wij een dames afdeling. Iedere dinsdagochtend zijn zij paraat en spelen dan hun competitie. Op dit moment is er weer plaats voor wat nieuwe dames leden. Lijkt het u leuk om daar aan deel te nemen, kom dan eens kijken op de dinsdagochtend of het iets voor u is. 


U bent van harte welkom. 
Speeldatums Panachetoernooi woensdagmiddag

7 september

21 september

28 september

19 oktober

2 november

9 november

23 november

14 december


Een bijkomend voordeel is dat de leden, die niet aan het toernooi willen meedoen zo geen clubmiddag missen.