`Biljartclub De Vloot Maassluis

  Club competitie

  Wedstrijden

REGELS BILJARTCLUB DE VLOOT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT     SPEL EN GEDRAGSREGLEMENT

Wedstrijden WWT 1e helft seizoen 

 2022-2023  KLIK HIER

Waar spelen onze biljartvrienden van de 

  WWT
Wedstrijdterugblik


Het afgelopen seizoen hebben we deelgenomen aan de WWT- en de Rijnmond Competitie. Met ongeveer 24 spelers konden we het seizoen aanvangen.

We starten eigenlijk normaal met goede winstpartijen en zoals ons dat past werd er ook wel eens verloren. In beide competities stonden we er goed voor. Door de corona waren we genoodzaakt tijdelijk met onze competitieverplichtingen te stoppen.

De tweede helft van het seizoen begonnen we met een behoorlijke achterstand in het wedstrijdschema. We liepen zo’n 7 wedstrijden achter. Om genoeg ruimte te krijgen binnen het speelschema moesten we besluiten te stoppen met de Rijnmond, zodat we wel de WWT goed konden afsluiten.

Ik weet niet of het door de corona kwam, maar de resultaten waren duidelijk minder dan in de eerste helft. We belandden in de onderste regionen en wisten de weg omhoog niet meer te vinden.

Ondanks dat had iedereen het meestal qua sfeer helemaal naar zijn zin, iets wat we in onze club eigenlijk het belangrijkst vinden.

Hopelijk wordt het nieuwe seizoen , dat in september weer begint wat uitslagen betreft een stuk beter. Dat moet denk ik wel kunnen, want de gemiddelden van een aantal spelers zal vast wel naar beneden bijgesteld worden ( hoop ik). We zullen het wel zien.

Alex